Menu voor deze week 18/05:

De menu voor deze week: 18/05

In deze nieuwe week staat er terug een feestdag voor de deur, ik kook donderdag 21/05, tegen ’s middags. Deze keer een maaltijd met eventueel dessert erbij.

Woensdag 20/05:   Een klassieke Caesar salade met koude kriel aardappelen.

Prijs:  € 9 / maaltijd.

Donderdag 21/05:  ( Feestdag ; afhalen tussen 12 u – 13 u )

Maaltijd=   Schotel met 3 soorten vis, garnaaltjes, fijne groenten met een vleugje kerrie en gekookte krieltjes.

Prijs:  €  11 / maaltijd

Dessert=   Aardbeibavaroistaartje

Prijs:  € 3 / stuk.

Vrijdag 22/05:   Gehaktbrood gevuld met spinazie en mozzarella, gebakken aardappelen en een slaatje.

Prijs:  € 9,5 / maaltijd.

 

Smakelijke Groetjes

Ann