Zijdelings

Menu van de week 18/03:

De menu voor deze week  18/03: Woensdag 20/03:   Lasagne bolognaise. Prijs:   € 8,5/ maaltijd. Donderdag  21/03:   Gemengde rijstschotel met kip en verse ananas. Prijs:  € 9/ maaltijd. Vrijdag 22/03:   Stoofpotje van varkenswangen met gebakken patat en een slaatje. Prijs:  € 9,5/ maaltijd. Dessert:   Stuk kaastaart met speculoos. Prijs:  € 2/ stuk. Smakelijk eten . Groeten …

Menu van de week 18/03: Lees verder »

Menu van de week 04/03.

De menu van de week 04/03: Woensdag 06/03:  Varkenshaasje met bloemkool in de witte saus en kookaardappel. Prijs:  € 9/ maaltijd. Donderdag 07/03:   Quiche met verse zalm en scampi, wortel en venkel. Prijs:  € 9,5/ maaltijd. Vrijdag 08/03:   Rijst met gehaktbrood in Provençaalse saus. Prijs:  € 8,5/ maaltijd. Deze week geen dessert en soep. Smakelijke …

Menu van de week 04/03. Lees verder »

Menu van de week 25/02

Menu voor deze week 25/02:  Woensdag 27/02:   Parelcouscous met kippenfilet, slaatje met een kruidenyoghurtsausje. Prijs:  € 9 / maaltijd. Donderdag 28/02:   Wortelpuree met braadworst. Prijs:  € 8,5 / maaltijd. Vrijdag 01/03:   Schelvisfilets  met prei en aardappel uit de oven. Prijs:  € 9 / maaltijd. Dessert:   Potje panna cotta van chocolade. Prijs:  € 1,5 / potje. …

Menu van de week 25/02 Lees verder »

Menu van de week 18/02:

De menu van de week  18/02:   Woensdag 20/02:  Varkenskotelet met broccoli en aardappelen. Prijs:  € 8,5/ maaltijd. Donderdag 21/02:  Kabeljauw met spinazie stoemp en zelfgemaakte tartare. Prijs: € 9/ maaltijd. Vrijdag 22/02:  Vogelnestje in verse tomatensaus met puree. Prijs: € 8,5/ maaltijd. Dessert:  Vanille- chocolade pudding. Prijs: € 1,5/ potje.  

Menu van de week: 11/02/2019

De menu van de week: 11/02/2019 Woensdag 13/02:   Gordon bleu met verse boontjes en kookaardappel. Prijs:  € 8,5/ maaltijd. Donderdag  14/02:   Stoverij met gebakken patatjes en een keuze tussen verse appelmoes of witloofsalade. Prijs:  € 9,5/ maaltijd. Op deze Valentijnsdag trakteer ik elke klant op een brownie met witte chocolade en speculoos. Vrijdag  15/02:   Stoofpot …

Menu van de week: 11/02/2019 Lees verder »

Menu van de week 04/02:

De menu van deze week 04/02: Woensdag 06/02:  Spaghetti. Prijs:  €8,5/ maaltijd. Donderdag  07/02:  Kalkoengebraad met gebakken kriel patatjes en een knolselder/ wortelsalade. Prijs:  €9/ maaltijd. Vrijdag 08/02:  Waterzooi van vis, scampi, vleugje kerrie en kookaardappel. Prijs:  €9,5/ maaltijd. Naar aanleiding van de pannenkoeken voor lichtmis ga ik verder met een dessert. Dessert deze week:  …

Menu van de week 04/02: Lees verder »

Menu van de week 28/01 :

De menu van de week 28/01:  Woensdag 30/01:   Erwtjes en wortelen met kippen boomstammetje en kookaardappel. Prijs:  € 8,5/ maaltijd. Donderdag 31/01:   Macaroni met kaas en hesp. Prijs:  € 8/ maaltijd. Vrijdag 01/02:   Wintersalade met kip, spekjes, appel, noten, een vinaigrette en broodjes. Prijs: € 9,5/ maaltijd. Vrijdag maak ik mijn pannetje warm en verwen …

Menu van de week 28/01 : Lees verder »

Menu van de week 21/01/2019:

De menu van deze week  21/01: De vrieskou heeft ook zijn voordelen, de spruitjes uit de tuin zijn er. Woensdag 23/01:  Bloemkool met varkenslapje in blackwellsaus en kookaardappel. Prijs: € 8,5/ maaltijd. Donderdag 24/01:  Spruiten met spekjes en kotelet en kookaardappel. Prijs: € 8,5/ maaltijd. Vrijdag 25/01:  Preistoemp met gehaktbrood. Prijs: € 8,5/ maaltijd Soep …

Menu van de week 21/01/2019: Lees verder »

Menu van de week: 14/01/2019

De menu van de week  14/01: Woensdag 16/ 01:   Witloof gevuld met kippen gehakt en kookaardappelen. Prijs: € 8,5/ maaltijd. Donderdag 17/01:  Pastaschelpen met kool, champignons, gerookte zalm en blauwe kaas. Prijs: € 9/ maaltijd. Vrijdag 18/01:  Kip met gebakken rijst en afgewerkte currysaus (a la thuisfornuis). Soep van de week:  Knolseldersoep met stukjes rauwe …

Menu van de week: 14/01/2019 Lees verder »